Life style

Карнобатлийка пусна на пазара Детокс чай

Първите клиенти вече започнаха прочистването на организмите си с Чай – Елена Ганева. „Той е пълен със специално подбрани билки, които ще помогнат на целия ти организъм“, категорична е Елена, по чиято идея е създаден той. Хрумването за Детокс чая се появява покрай едно от последните й начинания – вега тест за поносимост и непоносимост към различните храни.

Елена решава да създаде перфектния продукт, с който да помогне на клиентите по лесен и безопасен метод да прочистят организма си и да имат още по- добри резултати. Започва да търси и проучва продукти на пазара с прочистващо действие, но споделя, че все нещо не и допада от комбинацията на съставките на детокс чайовете. Това мотивира Елена да създаде свой продукт.

Свързва се с една от водещите компании за преработка на сушени билки и плодове и производство на чай. Фирмата е сертифицирана по IFS food – ver. 6 от SGS – България. Екип от технолози и специалисти започват да разработват формулата, която Елена предлага.

Тя споделя, че иска крайният продукт да действа на целия организъм – да изчиства токсините, шлаките, черния дроб, кръвта, да поддържа кръвната захар в норма, да помогне на хората с проблеми с холестерола и за нормализиране на чревния тракт. Основните съставки в чай детокс „Елена Ганева“ са: корен от глухарче, джинджифил, листа Мате, Pu erh, зелен чай Сенча, Японски зелен чай Сенча, листа джоджен, бергамот, цвят роза, листа Стевия, артишок, коприва, лимонова трева. Детокс чай – Елена Ганева има издадено удостоверение за качество и безопасност.

Заповядайте и вземете своята доза здраве: 0883413953 -Елена Ганева

Виж още

Още новини

Вашият коментар