Life style

Мисис България с пробив в италианското кино

Италиански продуцент предложи на Полина Паньова роля в киното, пише в.“Стандарт“. Най-красивата българска лекарка, д-р Полина Паньова, ще се снима в италиански филм, но засега носителката на титлите „Мисис България 2018“ и „Мисис Свят Трансконтинентал 2019“, предпочита да не издава много подробности, казват още от изданието.

Още припомнят, че миналата година в Италия, интересът към Полина Паньова е бил огромен. Тя е поканена за интервю от холивудската звезда  Овидио Мартучи за интервю, малко след като печели титлата „Мисис България 2018“ и дни преди участието й в конкурса „Мисис Свят Трансконтинентал 2019“ в САЩ. Снимат пред „Колизеума” в Рим. Паньова е с короната от „Мисис България” и грее в рокля на световната дизайнерка Елиза Котюр известна с кампаниите, които организира срещу избиването на животни и използването на кожите им за дрехи.

Буквално за 24 часа Полина Паньова се превръща в телевизионна звезда. Интервюто е излъчено в няколко от най-големите телевизии на Ботуша. Едновременно с това Полина записва няколко клипа, снима фотосесии за каталозите на световни филмови къщи, които набират малко известни лица за актьори в нови продукции или само за рекламни лица. Преди няколко месеца красивата миска получава предложение да се пробва за малка роля в италиански филм, но отказва, оправдавайки се със семейни и професионални ангажименти.

Второто предложение идва от продуцент на същата компания само преди дни.„Този път реших да опитам. Не съм сигурна дали късметът ще ме навести за трети път. Ще рискувам и ще опитам. В момента сме в процес на преговори. Ако се споразумеем, занимавам за Италия, където ще са пробните снимки. Ако всичко мине по план, снимките ще започнат в края на лятото”, лаконично разкрива Мисис България.

С Италия я свързват редица участия на модните подиуми, където дефилира в ревюта на световни дизайнери. През лятото Полина Паньова ще дебютира на сцената на Roma Fashion Week. standartnews.com

Виж още

Още новини

Вашият коментар