Life style

На 2 април в Карнобат отваря врати нов Салон за красота Елена Ганева

Елена Ганева

Елена Ганева, една добре позната млада дама от Карнобат, с изградено и наложено име в сферата на красотата, се изправя пред поредното предизвикателство и се впуска в ново начинание. На 2 април/събота/ тя отваря самостоятелен салон за красота, с единствената цел да създаде на своите клиенти оптимални условия да се насладят на предлаганите нови и съвременни процедури, да релаксират в модерна и уютна обстановка. Салонът се намира на ул.“Васил  Левски“23, срещу СПИДИ. За откриването, което е във времето от 10:00 до 14:00 часа, Елена Ганева е подготвила изненади за своите гости. Всеки ще може да се регистрира и да участва в томболата  за  процедури-микропигментация(зона по избор), фиброплазма лифтинг(зона клепачи),маникюр и разбира се опаковка от любимия чай за детокс -Елена Ганева.

 -Елена, как се реши на тази стъпка и след колко години идва моментът за нея?

-Моята мечта е да правя клиентите красиви и да се развивам. Още на 13 години знаех, че като порасна искам  да  имам  самостоятелен салон,  да работя именно в сферата на красотата.

От малка обичах да гримирам, да правя прически, да лакирам. Вярно, тогава мечтах за огромен център за красота, тип пълна промяна… И, ето, след 9 години усърдна и целенасочена работа в света на красотата, вече имам свой,  самостоятелен салон за красота.

-Трудна ли бе раздялата със Салон за красота „Ирис“?

-Трудна, но и наложителна. В него минаха шест години от моя професионален път, създаден бе с много любов и желание. Необходимостта от пространство, в което да правя маникюр и процедурите микропигментация, фиброплазма лифтинг, допълнително ме мотивира да взема решение за откриване на самостоятелен салон.

Решението не беше трудно, имам пълната подкрепа на семейството си, преминах поредица от обучения, чувствам се уверена, натрупала  опит и готова да дам всичко от себе си, за да направя моите клиентки още по- красиви и щастливи дами..

Намерих страхотно местенце, което е в централната част на града, на ул.“Васил Левски“. На едно място да имам възможност да правя маникюр, педикюр, микропигментация на вежди, устни, очна линия, микроблейдинг, премахване на стар или несполучлив перманентен грим, корекция на стар червеникав или сив цвят на перманентни вежди, ФИБРОПЛАЗМА ЛИФТИНГ, премахване на стара  и увиснала кожа, повдигане на клепачи, премахване на торбички под очите, заличаване на старчески петна и стрии, ламиниране на мигли и вежди, оформяне и боядисване на вежди, BB GLOW терапии за лице, чай за детокс на организма Елена Ганева.

Ново, което ще предлагам с отварянето на салона, е  премахване и изсветляване на перманентен грим.

-Какво име избра за салона?

-Ще се казва – Салон за красота Елена Ганева. Интериорът е съвременен и модерен,  с пространство за релакс, просторно и спокойно, всичко, от което се нуждаем. Целта ми е да създам място, където клиентите да идват с удоволствие и да не искат да си тръгват.

Виж още

Още новини

Вашият коментар