Life style

Новото предизвикателство на Елена Ганева – микропигментацията

Микропигментация на вежди, устни, класическа и опушена очна линия. От началото на октомври тези процедури са част от богатата гама възможности за перфектен външен вид, предлагани от Елена Ганева, в Салона за красота на ул.“Иларион Макариополски“ в гр.Карнобат. След преминато обучение, Елена усвоява най-популярните техники в световен мащаб от AcademyS Bulgaria. Използва най-добрите пигменти, гарантиращи дълготраен ефект на перманентния грим.

-Елена, кой ти разкри тънкостите на микропигментацията?
-Отново избрах за своето обучение най -признатата Академия в световен мащаб AcademyS. Това е академията на Sviatoslav Otchenash и неговите страхотни техники на работа и пигментите му, които са страхотни като качество и разнообразни като цветове.
Мой тренер беше Ирина Калашникова- голям специалист в сферата, с дългогодишен опит и много доволни клиенти и курсисти. Тя ми разкри тънкостите и ме поведе към света на микропигментацията, за което й благодаря от сърце.
-Какво представлява процедурата?
-Процедурата микропигментация представлява вкарване на специални пигменти под кожата, с помощта на специален уред с формата на молив, на чийто връх има малка игличка. Когато се извършва в подходящи условия и от добре обучен специалист, процедурата най-често е безболезнена. За обезболяване по време на процедурата се използват кремообразни упойки, за да не изпитва клиентът дискомфорт.
-Има ли вече желание от страна на дамите в Карнобат?
-Интерес имаше още преди да отида на обучение. Бях споделила идеята си на част от клиентките ми. Някои ме чакаха с нетърпение да се запишат. Още в първия ми работен ден, след обучението, стартирахме с разкрасителните процедури.
-Кои са по – предпочитаните зони за микропигментацията?
-Основно се хареса идеята за пигментация на устни. На голяма част от дамите им е омръзнало всекидневно, по няколко пъти, да полагат червило. Знаем, че то, колкото и добро да е като трайност, се изтрива или размазва. Особено сега, когато ни се налага непрекъснато да слагаме и махаме предпазните маски от лицата си.
За веждите е ясно, че е търсена зона, тъй като минахме през мода, в която бяха актуални тънките вежди и с постоянното оформяне веждите изтъняват. Сега дойде мода на по плътната вежда и всички прибягваме към пигментацията на вежди, за да ги удебелим и да им направим хубави форми, с чупка.
Също се хареса много и идеята за очна линия, особено опушената. Оказа се, че много жени я харесват, но много малко могат сами да си положат сполучливо.
-Колко време продължава една процедура?
-Процедурите продължават между 2 и 3 часа, в зависимост от зоната на лицето, която ще пигментираме. Перманентният грим е с голяма трайност. Устни, вежди и очна линия имат трайност 2-3-4 години.
-Защо избра обучение в тази сфера?
-Обмислях идеята за курс по микропигментация от доста време. И ето, че дойде времето и се впуснах в обучение на най – новите методи за перманентен грим.
Защо ли? Аз съм жена, която винаги се е опитвала да поддържа добър външен вид, но красотата изисква време и усилия. Микропигментацията е точно за тези жени, които искат да изглеждат добре, но нямат време покрай децата, домакинството или работата . Повече информация относно процедурите може да получите на 0883413953.

Виж още

Още новини

Вашият коментар