Life style

Вече и в Карнобат – Лазерна епилация в салон „Ирис”

Още една модерна услуга, в сферата на красотата, предлага козметичен салон „Ирис”. Във възможностите на високотехнологичния диоден лазер „Sapphire lase” се убедиха много дами, решили да си подарят гладка кожа, казва кинезитерапевтът Мария Иванова. Вече тече записване за процедурите през февруари, гарантиращи гладка кожа.   

Освен за вашата гладка кожа, в масажно студио „Ирис” ще се погрижат професионално за тонуса на цялото ви тяло. „Масажите са необходимост и всеки трябва да намери време да се погрижи за себе си“, категорична е Мария Иванова.В професионалните й умения са се убедили много карнобатлии, които вече многократно й се доверяват. С масажи и масажна терапия се занимава от пет години.Тя е дипломиран бакалавър, специалност „Кинезитерапия“  от Русенския университет, има магистърска степен “ Кинезитерапия с ортопедия и травматология“ от Националната спортната академия. От доста време Мария е част от екипа на Салон за красота „Ирис“, където предлага богата гама от различни видове масажи. 

Сред тях са класически масаж на цялото тяло, с продължителност  45 минути, частичен – на гръб, врат, глава – 30 минути, релаксиращ на цяло тяло – 50 минути.

Клиентите могат да се възползват още от лечебен масаж, със загряващо масло, Тай-масаж/точков масаж с мануална терапия/, силов масаж +стречинг, Бали – арома/ масаж на цяло тяло с ароматно масло. Разбира се, вярна на професионалната си страст, предлага и Кинезитерапия, с цел подобряване на здравословното състояние.

Ако се чудите дали е време за масаж, замислете се над тези думи:”Липсва Ви енергия, уморени сте, изпитвате болки или имате дълбока нужда от капка релакс и спокойствие от забързаното ежедневие?”. Ако е така –  Време е да подарите нещо и на себе си!Защо не и професионален масаж!

Виж още

Още новини

Вашият коментар