Life style

„Женско сърце“ със стилно парти за 8-ми март

В изискана обстановка, с цвете за всяка дама, ръководството на Демократичния съюз на жените в Карнобат посрещна своите гости снощи. За пореден път от „Женско сърце” показаха, че стилът и класата, са неизменна част от техните събития. Гостите бяха поздравени със стихове и песни, посветени на жената. Специален поздрав  – ръчно изработена картичка и послание, дамите получиха от своите приятели от ЦСРИ „Св.Анна”. Зам.-кметът  Стефка Иванова отправи поздравление от името на кмета на общината. За доброто настроение се погрижи Dj-Ico Petrov.

Традиционно събиранията на карнобатските дами имат изключително благотворителен елемент. По време на партитата се организират томболи, с цел набиране на средства. Те се използват по време на годишните кампании на дружеството, насочени към подкрепа и стимулиране на младите хора в Карнобат. От няколко години Дружеството връчва награда, учредена на името на Нина Коева. Тя се присъжда в рамките на Празника на таланта. Отличава изявени спортисти, откроили се по време на организираните спортни мероприятия в общината. В своята активна дейност „Женско сърце“ има сериозна подкрепа от страна на бизнеса, на различни обществени личности в Карнобат. На тях ръководството поднася специални благодарности за изключителната отзивчивост и разбиране, както и за приноса им в каузите на дружеството.

Председателят на ДСЖ –  инж. Пенка Стоянова поздравява всички дами от община Карнобат. Пожелава им да бъдат уверени, да защитават ценностите на семейството, да подкрепят своите деца и винаги да бъдат обичани и щастливи жени.

Виж още

Още новини

Вашият коментар